-Hvorfor bruke sex leketøy og hva finnes?

Sexleketøy kan gi deilige orgasmer samt gi sexlivet med deg selv eller andre et løft. Men det å velge hvilket leketøy er ikke så lett, da utvalget er stort.

VIBRERENDE SEXLEKETØY FOR KLITORIS
Vibratorer kommer i alle mulige materialer, farger og fasonger. Fra små leppestiftliknende varianter, til store massasjestaver med ledning. Hvilken variant man bør velge kommer an på hvilke typer vibrasjoner man liker.
Noen trenger kraftigere vibrasjoner, da finnes det større staver. Om man har vanskeligheter for å få orgasme så er det denne typen som er den mest effektive.

SEXLEKETØY SOM BRUKER TRYKKBØLGER
De seneste årene har en helt ny type sexleketøy for klitorisstimulering kommet for fullt, nemlig lufttrykksvibrator. Disse gir en slags sugende, vibrerende følelse. De har blitt fryktelig populære, og det er ikke uten grunn.
For den som foretrekker vaginal stimulering finnes det masser av ulike dildoer å velge mellom, de kommer i ulike størrelser, utforminger og materiale.
Tenk på hvilken størrelse du foretrekker og om du vil ha innebygget vibrator eller ikke.

SEXLEKETØY FOR DEG MED PENIS
Selv om tilbudet av sexleketøy er mindre for den med penis, finnes det likevel en hel del å teste.
Sjekk ut de ulike typer Fleshlights, det er de mest populære leketøyene for menn. Fleshlighten er som et rør, hvor man fører inn penis for å etterlikne følelsen av penetrerende sex.
Fleshlights finnes i en mengde ulike varianter, både med og uten vibrasjoner. Et annet sexleketøy som kan forsterke følelsen er en penisring. Den klemmer rundt penisroten og kan både gi økt følelse og hardere ereksjon.
Å bruke penisring kan også være fint dersom man har vanskeligheter med å opprettholde ereksjonen. Det finnes også ringer med vibrasjoner som stimulerer både penis og klitoris. Viktig at man ikke bruker ringen lenger enn 20-30 minutter av gangen, for å ikke skade blodkarene.

HVORFOR SKAL PAR BRUKE SEX LEKETØY?
Er det ikke nok bare med hverandre? Selvsagt kan det være nok, men for spesielt mange kvinner kan det være vanskelig å få orgasme ved vanlig sex og det skyldes sjeldent at partneren er "dårlig i sengen".
Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, man blir kjent med hverandre på nye måter og det kan være en fin måte å piffe opp ett ellers kjedelig sex liv.
Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse.
Par som bruker sexleketøy er ofte flinkere med å kommunisere, de har god sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov.
Når man forteller hverandre om hvilke sexleketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt. Det er ofte mangel på kommunikasjon om sex som er hovedårsaken til at folk har det de kaller «dårlig sex» og for lite sex.

HYGIENE OG OPPBEVARING
God hygiene og riktig rens av sexleketøy er svært viktig. Intimsåpe og vibratorrens kan brukes til sexleketøy for både kvinner og menn.
Vask alltid sexleketøy i lunkent vann med intimsåpe, og bruk vibratorrens etterpå for å fjerne bakterier.


Du forlenger også levetiden på dine sexleketøy med riktig oppbevaring og rengjøring.


Det er en god idé å legge alle dine erotiske produkter i en oppbevaringspose eller -eske, så du har dem samlet på ett sted når lysten kaller.

Du er påmeldt! Din rabattkode er: BREV10
Din e-post har blitt registert.