Vi i Zexy.no er så heldige å ha et samarbeid med sexolog Hilde-Gunn Hansen (@hos_hilde). 

 Hilde-Gunn holder bla. foredrag, konsultasjoner og workshops i temaer tilknyttet sex og samliv. Hun er utdannet sexolog og parterapeut ved Sexologiskolen i Oslo. Tema innenfor faget hun brenner for er: seksualundervisning i skolen, barns seksualitet, samtykke og seksuell trakassering, dysfunksjoner, onani, seksuell selvtillit, fetisj, åpne parforhold og mye mer.

Hilde-Gunn vil på sikt bidra med tips, råd og anmeldelser av våre produkter.

I sin podcast "Sannhetens time" diskuteres alt fra samliv på ferie til onani i en lett og åpen samtale med sin samarbeidspartner. 

Lytt til siste episode her: 

<

 Her er noen ord fra sexologen ang. orgasme:

Veldig mange kvinner rapporterer om at dem aldri har oppnådd orgasme. Men med pornoens innvirkning, vet de fleste egentlig hvordan en orgasme føles? Jeg har hørt flere kvinner si at dem ikke har merket en sinnsyk kilende følelse i kroppen, som gjør at dem får lyst å vrenge seg i nytelse slik som Meg Ryan gjør på restauranten i "Alle Elsker Mary" (der hun faker). Så hvis det er forventningen til hvordan en orgasme skal se og høres ut, så er det ikke rart vi blir skuffet. Orgasmen varierer i styrke og varighet og er forskjellig fra kvinne til kvinne. Ta ansvar for din egen orgasme,jeg tror menn er mye flinkere til det. De tar initiativ og ansvar for egen nytelse i senga. Her har vi kvinner mye og lære.

Her er noen tips og triks du kan prøve hvis du strever med å oppnå orgasme.

Du er påmeldt! Din rabattkode er: BREV10
Din e-post har blitt registert.