Her vil vi fortelle deg litt om de forskjellige typene vibratorer og hva de kan gjøre for deg og alle de lysthungrende erogene sonene.

Enten du spiller solo, tar partneren din med på noen gode vibrasjoner eller bare ønsker å utvide din vibekunnskap, kan vi banne på at vi har noe som vil passe for akkurat ditt behov, som billedlig talt har navnet ditt på seg.

 

 

La oss begynne med Lufttrykksvibrator. Som forskning gang på gang viser, er det klitoris som bør stimuleres for å føre kvinnen til orgasme. De siste årene er det derfor lagt mye jobb ned i å utvikle gode produkter for akkurat dette. Blant annet den revolusjonerende og innovative teknologi som trykk og luftbølger. En suttelignende funksjon som tar ditt klimaks til helt nye høyder. Lufttrykksvibrator er skånsomt mot nervene i klitoris. Uten å komme i kontakt med huden vil den kjærtegne de mange tusen nerveendene, du kan rett og slett bare nyte hvordan orgasmene bygges opp i ditt helt eget tempo. Dersom man har en svært følsom klitoris kan en lufttrykksvibrator være et bra alternativ. Alle våre lufttrykksvibratorer er oppladbare og helt vanntette. Vår desidert bestselgende lufttrykksvibrator finner du her.

 

Da hopper vi videre til Klitorisvibrator. I likhet med lufttrykksvibratoren, er denne typen også spesielt utviklet for å stimulere kvinnen til orgasme.  En klitorisvibrator finnes i forskjellige varianter som bl.a. Magic Wand og minivibrator. Magic Wanden kommer med svært kraftige vibrasjoner og vil være spesielt nyttig for kvinner som har vanskelig for å oppnå klimaks. Vil du derimot gå for noe litt mildere, er fingervibrator/ bulletvibrator både enkel og effektiv når det gjelder å treffe blink på og rundt din sensitive klitoris.

 

Over til den berømte Rabbitvibrator. Fordelene med dette sexleketøyet, er at den stimulerer deg både innvendig og utvendig på samme tid. Designet på skaftet har som regel en naturlig bøy slik at den treffer G-punktet. Klitorisstimulator-delen er som regel utformet med kaninører, men det er imidlertid flere merker som har valgt et annet design her. Effekten er den samme, de er alle designet for å gi klitoris intens stimuli. For mange kvinner er det enklest å nå klimaks gjennom aktiv stimulering av klitoris. Det er likevel slik at de dypeste og mest intense orgasmene oftest kommer ved stimulering av G-punktet. En rabbitvibrator kombinerer disse to, slik at det blir enklere å komme, samtidig som orgasmene blir enda mer intense. Vår bestselger finner du her.

 

Nå har vi kommet til Vibrerende egg. Mange holder vibrerende egg som sin favoritt. Disse kommer i mange former og størrelser. Men felles med dem alle er at de er små, hendige og parvennlige. De fleste kan styres via en fjernkontroll og er derfor perfekt for pirrende forspill eller som sexleketøy under samleie. De er ment for klitoris og erogene soner, men enkelte kan også benyttes innvendig slik som denne.

 

Uansett hvilket leketøy du ender opp med å velge, er det noen punkter man bør tenke over.

Et godt glidemiddel som er sikkert å bruke på kroppen, fjerner uvelkommen friksjon og gir dessuten bedre gli. "Jo mer smurt du og leken er, jo lettere er det (i hvert fall for meg) å finne det "søte" stedet der klitoris liker det best." – laluz

Plast vibratorer kan brukes med silikonbasert, vannbasert og oljebasert glidemiddel.

Silikon, gummi og TPE/TPR vibratorer bør kun brukes med vannbasert glidemiddel, de andre smøremidlene kan bryte ned materialet.

Vibratorene kommer i mange varianter og de aller fleste har flere innstillinger. Gjør deg kjent med disse i forkant og start gjerne på det laveste nivået til å begynne med, slik at du venner deg til stimuleringen. Prøv deg frem og eksperimenter med de ulike intensitetene mens du bygger opp orgasmen.

For mye stimulering og overdreven bruk av en vibrator kan noen ganger føre til nummenhet. Dette er helt normalt, men bør likevel tas hensyn til. Det kan derfor være en god ide å ta en pause innimellom, i noen dager og heller gå over til å bare bruke fingre, penis og tunge, for å bevare følsomheten i klitoris.

Vask sexleketøyet godt med lunkent vann og en mild intimsåpe før du bruker produktet for første gang. Vask alltid etter at du har brukt det. Vi anbefaler at du enten oppbevarer produktet i en tøy/plastpose eller i emballasjen du mottok produktet i.

Hvis du er i tvil om hvilken vibrator du skal velge, så er du velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare på mail for å besvare alle de spørsmål du måtte ha.
Du er påmeldt! Din rabattkode er: BREV10
Din e-post har blitt registert.